Garis Produksi Plastik Kai

  • PVC, PP, PE wood plastic profile production line

    Baris produksi profil palastik kai PVC, PP, PE

    Garis ékstrusi komposit plastik komposit kai sadayana ngalangkungan program Siemens PLC. Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat pergeseran luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu, maju sareng mundur, ogé ngaluyukeun alat miring. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi. Kasus ieu tiasa dipilih panjang 4M, 6M, 8M atanapi 10M salaku sarat tina bagian produk.

  • PVC,PVC plastic wood hollow panel production line

    Jalur produksi panel kerung kai pvc, pvc

    Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat ganti tina luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu. Maju sareng mundur, ogé nyaluyukeun alat condong. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi.