Stabiliser

  • Calcium And Zinc Stabilizers

    Kalsium Sareng Séng Stabiliser

    Penstabil kalsium sareng seng biasana dibagi kana kalsium padet sareng séng sél sareng penstabil kalsium sareng séng.

  • Lead Based One Pack Stabilizer

    Kalungguhan Dumasar Hiji Pak Stabilizer

    Panyawat panitik uyah timah komposit, ngadopsi téknologi réaksi simbiotik bakal janten tilu uyah, uyah sareng sabun logam dina sistem réaksi ku ukuran sisikian kaayaan anu nembé sareng rupa-rupa pelumas anu campuran, pikeun mastikeun yén penstabil panas dina sistem pvc lengkep kasebar, dina waktos anu sami waktos kalayan pelumas dihijikeun janten granular, ogé hindarkeun karacunan anu disababkeun ku lebu timah.