Lini Produksi Lantai SPC

Pedaran pondok:

Lantai SPC ngagaduhan formaldehida enol, bukur-bukur, tahan beueus, pencegahan seuneu, pencegahan kodok sareng ciri sanésna, pamasangan saderhana.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur SPC Lantai

Lantai SPC ngagaduhan formaldehida enol, bukur-bukur, tahan beueus, pencegahan seuneu, pencegahan kodok sareng ciri sanésna, pamasangan saderhana.

Kalayan stabilitas sareng daya tahan anu saé, lantai palastik batu ngabéréskeun masalah beueus, deformasi sareng hampang tina lantai kai padet, sareng tiasa méréskeun masalah formaldehida tina bahan hiasan anu sanés. Aya seueur pilihan desain pola sareng warna, sareng éta cocog pikeun hiasan di jero rohangan, hotél, rumah sakit, pusat perbelanjaan sareng tempat-tempat umum sanésna tina trotoar.

Dibandingkeun sareng lantai plastik kai, lantai SPC ngagaduhan ciri téknologi manufaktur saderhana sareng biaya anu langkung handap.

Lantai SPC nganggo bubuk batu perlindungan lingkungan sareng PVC salaku bahan baku, dina prosés produksi tanpa lem, janten henteu ngandung formaldehida, bénzéna atanapi zat bahaya anu sanés. Éta diwangun ku kandel lapisan maké-resisting, lapisan UV, lapisan tékstur pilem warna sareng lapisan substrat. Bahan dasar na diwangun ku bubuk batu sareng bahan polimér termoplastik, anu diaduk rata sareng teras diasingkeun kana piring komposit dina suhu luhur pikeun mastikeun kakuatan sareng kateguhan lantai.

Lantai SPC ngagaduhan lapisan pilem warna percetakan khusus, éta tiasa diteken kana tékstur sisikian kai anu realistis dina permukaan lantai ngalangkungan roller pers anu tiasa dicocogkeun. Lapisan pilem warna anu dicitak nganggo definisi tinggi ditambah ku tékstur permukaan anu dijantenkeun lantai SPC naha ditiru kana kai, batu atanapi sisikian karpét tiasa ngagaduhan penampilan anu réalistis sareng tékstur.

Waterproof sareng anti skid mangrupikeun kaunggulan utama lantai SPC. Kinerja waterproof SPC dasarna sarimbag sareng lapisan bahan tahan cai anu sumebar dina taneuh, henteu ngan ukur tiasa ngahalangan handap cai, tapi ogé tiasa nyegah sareng ngendalikeun cai di luhur rembesan, sacara efektif tiasa ngahambat pembibitan baktéri.

Substrat kalsium tina lantai SPC sapertos batu mineral, ngagaduhan konduktivitas termal anu hadé sareng stabilitas termal. Janten cocog pisan kanggo dianggo di lingkungan panas bumi tanpa deformasi sareng teu aya pelepasan gas anu ngabahayakeun. Lantai SPC rebound layer ditambah struktur lapisan tahan maké, sacara efektif tiasa ngalestarikeun, langkung hemat energi.

Fitur Unit Produksi Ekstrusi Lantai SPC

Produksi lantai SPC tetep janten perusahaan urang dumasar kana langkung ti 10 taun pangalaman dina produksi pelat lanté palastik batu sareng panilitian independen sareng pamekaran produk anyar, sareng panawaran pikeun patén anu aya hubunganana.

Produk ieu dirancang khusus pikeun lantai palastik batu.

Éta ngagaduhan ciri hemat énergi, efisiensi tinggi sareng stabilitas.

Dilengkepan mesin opat-roller horisontal, gancang sareng merenah pikeun ngagentos pola pola, operasi saderhana sareng perawatan, faktor kaamanan anu luhur;

Pilem warna, lapisan tahan anggo tiasa digentos dina waktos anu sami dok, henteu runtah;

Ngadopsi rumus khusus pikeun mastikeun shrinkage produk sareng warping stabilitas;

Ogé dilengkepan ku: sistem pelacakan pola, pikeun mastikeun produksi pola lantai dina jero anu sami.

Perusahaan kami nyayogikeun rékayasa turnkey, numutkeun karakteristik lantai SPC pikeun konsumén pikeun ngembangkeun rencana anu paling épéktip sareng wajar.

spc

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan