SJSZ Taper Twin Screw Plastik Extruder

  • Sjsz Series Conical Twin Screws Extruder

    Sjsz Series Conical Twin Screws Extruder

    Seri SJSZ kerucut kembar-sekrup extruder mangrupikeun jinis anu cocog pikeun sagala jinis bubuk PVC anu didamel tina jinis alat khusus, cocog sareng sekrup anu saluyu, extrusion die, mesin bantu, bubuk PVC tiasa didamel langsung pikeun meresan matérial bentuk khusus, piring, pipa, lambaran kerung, pilem, sareng sajabana,