Sjsz Series Conical Twin Screws Extruder

Pedaran pondok:

Seri SJSZ kerucut kembar-sekrup extruder mangrupikeun jinis anu cocog pikeun sagala jinis bubuk PVC anu didamel tina jinis alat khusus, cocog sareng sekrup anu saluyu, extrusion die, mesin bantu, bubuk PVC tiasa didamel langsung pikeun meresan matérial bentuk khusus, piring, pipa, lambaran kerung, pilem, sareng sajabana,


Detil Produk

Tanda Produk

Mangpaat Sareng Fitur

Seri SJSZ kerucut kembar-sekrup extruder mangrupikeun jinis anu cocog pikeun sagala jinis bubuk PVC anu didamel tina jinis alat khusus, cocog sareng sekrup anu saluyu, extrusion die, mesin bantu, bubuk PVC tiasa didamel langsung pikeun meresan matérial bentuk khusus, piring, pipa, lambar kerung, pilem, sareng sajabana, ogé tiasa direngsekeun pikeun sagala jinis modifikasi plastik sareng didamel ti. Pamakéan desain khusus struktur tong tong, motor penggerak utama tiasa milih motor dc atanapi ac; Tuang tuang paksa, sistem distribusi torsi kinerja tinggi. Alat kontrol suhu pemanasan tong sareng suhu kontrol otomatis, pikeun mastikeun kontrol akurat suhu téknologi material; Sistem pendinginan tong di anggo paksa kipas; Alat gaduh seueur fungsi alarm, alarm sesar segmentation, gampang dipiara sareng diropea; Dilengkepan alat knalpot vakum sareng alat panyalindungan kaamanan sekrup overload ayeuna.

Seri SJSZ sekrup kembar kerucut extruder mangrupikeun salah sahiji jinis alat khusus anu pas pikeun extruding bubuk PVC kana bentuk anu rupa-rupa. Cocog sareng sekrup anu saluyu, extrusion die, hilir, éta tiasa ékstraksi bubuk PVC kana profil, piring, bentuk kerung, lambaran, pilem sareng sanésna, ogé tiasa ngarobih harta tina sagala jinis plastik sareng ngadamel granul plastik ku bubuk.

Struktur sekrup sareng laras ngadopsi dirancang khusus. Motor nyetir utama tiasa milih DC atanapi motor AC sakumaha saratna. Feeder ngadopsi bahan dahar kompulsif. Kinerja tinggi panurun gancang sareng distribusi sareng sistem. Tong pemanas nganggo suhu otomatis kontroler anu mastikeun kontrol anu akurat dina suhu téknologi. Mesin Tong tiis ku kipas anu wajib. Alat-alat listrik disetél kalayan fungsi alarm multi sareng masihan alarm nyalira. Ku kituna, éta nyayogikeun pamariksaan sareng pangropéa. Mesin ékstrusi dilengkepan perlengkapan vakum knalpot sareng ngajaga penjaga sekrup.

Drive sekrup kerucut ganda sareng sekrup tunggal nyoko kana téknologi konversi frékuénsi AC, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa téknologi.

Parameter Téknis utami

spekulasi

SJSZ-45

SJSZ-50

SJSZ-55

SJSZ-65

SJSZ-80

SJSZ-92

Diaméter sekrup (mm)

45/100

50/105

55/110

65/132

80/156

92/188

Kecepatan sekrup maks (rpm)

34.3

34.3

34.7

34.7

38

38

Motor nyetir (km)

15

15

22

37

55/75

110

Kapasitas (kg / jam)

80

120

150

250

360

675

Jangkungna tengah (mm)

1050

1050

1050

1050

1100

100

Beurat bersih (kg)

3000

3000

3500

4000

5000

8000

Ukuran (m)

3.3 * 1.2 * 2.1

3.6 * 1.3 * 2.2

3.8 * 1.2 * 2.2

4.2 * 1.5 * 2.4

5.5 * 1,5 * 2.4

6 * 1.6 * 2.5

alat-alat vakum knalpot sareng ngajaga penjaga sekrup.


  • Saméméhna:
  • Teras: