Tunggal Screw Plastik Extruder

Pedaran pondok:

1.Single screw granulator gaduh sakumpulan pergaulan, ngangkat, tuang, ékstrusi, pendinginan udara sareng sisikian panas, pendinginan hawa dina hiji, pikeun ngahontal operasi anu teras-terasan, sapertos efisiensi produksi granulator sekrup tunggal tinggi;


Detil Produk

Tanda Produk

Naon Ari Granulator Plastik?

Mesin extruding saluyu sareng arah aliran sirah sareng garis tengah sekrup Angle, sirah dibagi kana sirah serong (kalebet Angle 120o) sareng sirah Angle katuhu. Cangkang tina sirah mesin dipasang dina badan pesawat sareng baud, kapang dina sirah mesin dipangku, sareng kacang sekrup dipasang dina sirah mesin kana port garis, payun korsi inti kapang dilengkepan ku kapang inti, tengah inti kapang sareng korsi inti kapang gaduh liang, kanggo ngalangkungan kawat inti; Cingcin anu nyaruakeun tekanan diatur dina payuneun irung pikeun nyaruakeun tekanan; Bagian ngabentuk ékstrusi diwangun ku korsi leungeun baju mati sareng leungeun baju mati. Posisi leungeun baju paéh tiasa disaluyukeun ku bolts ngalangkungan pangrojong pikeun ngaluyukeun posisi relatif leungeun baju paéh kana inti paéh, anu gampang pikeun ngaluyukeun keseragaman ketebalan lapisan ekstrusi. Sirahna dilengkepan ku alat pemanasan sareng alat ukur suhu

single-main

Tunggal Screw Plastik Extruder

1.Single screw granulator gaduh sakumpulan pergaulan, ngangkat, tuang, ékstrusi, pendinginan udara sareng sisikian panas, pendinginan hawa dina hiji, pikeun ngahontal operasi anu teras-terasan, sapertos efisiensi produksi granulator sekrup tunggal tinggi;

2. Single screw granulator with Mixer, dahar sareng bagian ékstrusi tiasa dipilih numutkeun palanggan nganggo pemanasan listrik atanapi pemanasan uap atanapi téknologi pemanasan siklus minyak panas, numutkeun syarat kontrol suhu na, numutkeun produksi bahan anu béda, sarat suhu henteu sami.

3. Mesin pergaulan ngadopsi téknologi "opat-ujung sinkronisasi pakean campuran kamar", anu ngagaduhan efisiensi tinggi, konsumsi énergi rendah, palastikisasi lengkep sareng dispersi seragam.

4. Alat tuang ngadopsi téknologi unik perusahaan kami, anu tiasa ngabantosan campuran bahan campuran sareng gaya dahar tina extruder sekrup pikeun ningkatkeun efisiensi granulasi sareng kualitas.

5. drive sekrup kerucut ganda sareng sekrup tunggal ngadopsi téknologi konversi frékuénsi AC, anu tiasa adaptasi sareng sababaraha rupa téknologi.

6. Bagian hareup sirah mesin ngadopsi hidrolik gancang ngarobah alat, ngahémat waktos sareng usaha, sareng panangtayungan lingkungan;

7. granulator The ngadopsi sirah cutter Rotary sareng alat tuning rupa pikeun panas sisikian ku hawa tiis.

8. Pendinginan granula ditepikeun ku siklon pamisah sareng drum cooler atanapi disc tipe ngageter layar.

9. Sistem kontrol éléktronik ngadopsi PLC, antarbeungeut visual sareng téknologi konvérsi frékuénsi pikeun ngawujudkeun kontrol otomatis sadayana.

Spésifikasi

single

  • Saméméhna:
  • Teras: