Jalur produksi panel kerung kai pvc, pvc

Pedaran pondok:

Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat ganti tina luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu. Maju sareng mundur, ogé nyaluyukeun alat condong. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Garis ékstrusi panel kerung kai plastik dipaké pikeun ngadamel panel panto, papan waffle, panel langit-langit. Papan angin. papan cetakan gedong jsb.

Beurat lampu panel kerung, awét, résistansi dampak, lebu-buktina, tahan cai, tahan beueus, anti sepuh, tahan non-toksik sareng kimia, mujarab biaya, konversi gampang, didaur ulang 100%, rupa-rupa warna, lega dipuji ku industri.

Panel kerung dilarapkeun kana perangkat keras, komponén éléktronik, mesin presisi, tuangeun, ubar, pakean, alas kaki, bungkus pos, industri bagian mobil sapertos bungkus sareng angkutan. Ukuran produk beban anu wajar tiasa dipastikeun dumasar kana desain komponénna.

Kotak omzet tiasa tumpang tindih pikeun sacara efektif ngamangpaatkeun rohangan pabrik atanapi buruan muatan,, ningkatkeun kapasitas panyimpenan sareng transportasi, pikeun ngirangan biaya produksi.

Ayeuna, bungkus bahan panel kerung mangrupikeun tren bungkusan produk. Seueur perusahaan berkualitas tinggi parantos nganggo kotak omzet piring kerung salaku bungkus produk, anu ngagaduhan sababaraha kaunggulan anu unik, sapertos

1. beurat Lampu sareng hemat bahan. Panel kerung palastik ngagaduhan sipat mékanis anu saé, dibandingkeun sareng pangaruh anu sami, panggunaan panel kerung palastik ngirangan bahan habis sareng biaya.

2. Panas sareng insulasi. Kusabab struktur suwung, épék transmisi panas sareng sora écés langkung handap tibatan papan padet.

3. Pasipatan mékanis anu saé. Struktur khusus ngajantenkeun panel kerung palastik ngagaduhan sipat mékanis anu saé sapertos kateguhan anu saé, tahan résistansi, kakuatan compressive tinggi, shock buffering, kaku anu luhur, kinerja bending anu hadé sareng sajabina.

4 Perlindungan lingkungan jelas. Panel kerung palastik henteu toksik sareng bebas polusi. Pangobatan limbah saderhana sareng moal nyababkeun polusi ka lingkungan. Éta ogé tiasa dianggo deui pikeun ngadamel produk plastik anu sanés.

5. Sipat kimia stabil. Panel kerung plastik tiasa tahan cai, anti korosif, serangga-buktina sareng bebas tina fumigasi. Dibandingkeun sareng karton éta ngagaduhan kaunggulan anu jelas.

6. Anti statis, konduktif sareng tahan seuneu. Saatos modifikasi, pergaulan sareng panyemprot permukaan, panel kerung plastik tiasa anti statis, konduktif sareng tahan seuneu.

7. Permukaan lemes sareng éndah, warna lengkep. Kusabab prosés nyetak khusus tina panel kerung palastik, warna naon waé tiasa dihontal ngalangkungan angkatan master warna, sareng permukaan na lemes sareng gampang dicetak

Ciri Sareng Kinerjaan

Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat ganti tina luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu. Maju sareng mundur, ogé nyaluyukeun alat condong. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi.

Hileud traktor diwangun ku blok karét anu tiasa ngajagaan permukaan lemes tina produk. Traktor sareng unit motong dilengkepan panutup gelas janten pikeun mastikeun aman operator.

Nyukcruk kagancangan sareng motong kacepetan pergeseran ngajaga singkronisasi.

Ngadalikeun unit kontrol ku sistem program Siemens PLC anu tiasa ngendalikeun panjang motongna sacara akurat. Unit pemotong disetél nganggo kantong nyeuseup.

Rentang Produksi

rubak 600mm-1200mm


  • Saméméhna:
  • Teras: