Baris produksi profil palastik kai PVC, PP, PE

Pedaran pondok:

Garis ékstrusi komposit plastik komposit kai sadayana ngalangkungan program Siemens PLC. Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat pergeseran luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu, maju sareng mundur, ogé ngaluyukeun alat miring. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi. Kasus ieu tiasa dipilih panjang 4M, 6M, 8M atanapi 10M salaku sarat tina bagian produk.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi

Garis ekstrusi profil komposit palastik kai pas pikeun ngahasilkeun panto-pigura, skirting, lantai sareng profil hiasan tina jero ruangan sareng outdoor, lokasi pallet. Lokasi pasti / galeri lanskap.

Komposit palastik kai (WPC) museurkeun kaunggulan kai sareng plastik, henteu ngan ukur tampian alami sareng ngungkulan kakurangan tina kai alami, tapi ogé kalayan kai sami sareng kinerja pangolahan anu saé, anu ngajantenkeun WPC tiasa direngsekeun ku ngagunakeun pakakas kai, sawed, planed atanapi dipaku. Ogé kakuatan panyekelna pasti langkung kuat tibatan bahan kai biasa. Éta ngagaduhan sipat fisik sareng mékanis anu sami sareng kayu keras, sapertos tahan komprési sareng résistansi dampak, sareng daya tahan na jelas langkung saé tibatan bahan kai biasa. Produk WPC tahan ka cai, tahan korosi sareng asam kuat sareng alkali, henteu gampang didahar ngengat, baktéri breed atanapi sepuh; henteu panjang jamur, anti statis, tahan seuneu ogé.

Ayeuna WPS digunakeun sacara liar pikeun nyieun témplat gedong, blok wangunan cocoan kalayan papan, palét, bungkus kemasan, alat kemasan sareng produk bungkus sanésna, papan bantu bawah, parabot tidur sareng alat panyimpenan anu sanésna, lantai luar, pager, korsi taman sareng perlengkapan outdoor anu sanés; Lantai luar, kamar sun, plang, kotak omzet, korsi tempat, balok bantalan, jst.

Éta tiasa dianggo deui saatos ngarebut, lingkungan f-iendly sareng ékonomis. Pelatna henteu kabakar sareng aman kanggo dianggo.

Kapadetan handap, permukaan heuras, lemes lemes

Ciri Sareng Kinerjaan

Garis ékstrusi komposit plastik komposit kai sadayana ngalangkungan program Siemens PLC. Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat pergeseran luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu, maju sareng mundur, ogé ngaluyukeun alat miring. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi. Kasus ieu tiasa dipilih panjang 4M, 6M, 8M atanapi 10M salaku sarat tina bagian produk.

Hileud traktor diwangun ku blok karét anu tiasa ngajagaan permukaan lemes tina produk. Laju nyusut sareng motong speed shift tetep disingkronkeun.

Kontrol unit motong ku program Siemens PLC anu tiasa ngendalikeun panjang motong kalayan akurat. Unit motong disetél ku kantong nyeuseup.

Traktor sareng panutup cutter kalayan gelas anu dikuatkeun supados ningkatkeun kamampuan operator.

spésifikasi

spésifikasi

YF150

YF180

YF240

YF300

YF400

YF500

Max lebar (mm)

150

180

140

200

400

500

Daya aliran handap (kw)

18

26.1

31.6

31.6

31.6

37.6

Cai tiis (m3/ jam)

5

5

7

7

8

10

Tekanan hawa

0.6

0.6

0.6

0.6

0.6

0.6


  • Saméméhna:
  • Teras: