Jalur Produksi Pipa PVC

Pedaran pondok:

Unit mesin utamina diwangun ku kerucut kembar kerucut extruder, vakum calibrating sareng cool case, haul-off unit, unit motong, stacker jsb, Diaméter béda pipa peryogi modél anu rupa-rupa extruder sekrup kembar kerucut sareng mesin bantu.


Detil Produk

Tanda Produk

GF lini produksi pipa palastik biasana dianggo dina ngahasilkeun sababaraha diameter sareng pipa ketebalan témbok anu beragam pikeun pasokan cai sareng saluran pembuangan sareng tatanén. Kitu ogé komunikasi listrik, trotoar kabel jsb.

Bahan pipa PVC ngagaduhan fitur anu saé sapertos beurat enteng, tahan korosi, kurang bau, pamrosésan gampang, sareng konstruksi anu merenah. Pipa PVC ogé ngagaduhan kakuatan tarik anu hadé, kakuatan komprési, sareng témbok pipa lemes pisan, résistansi aliran cai pisan leutik, kapasitas pangiriman cai na batan diaméter anu sami tina pipa beusi pikeun ningkatkeun 20%. Utamana dipaké pikeun ngawangun pipa sistem pasokan cai, drainase, knalpot sareng pipa sanitasi limbah, sistem pipa drainase bawah tanah, pipa cai hujan sareng instalasi kawat kalayan pipa benang anu cocog sareng seueur deui.

Ciri Sareng Kinerjaan

Unit mesin utamina diwangun ku kerucut kembar kerucut extruder, vakum calibrating sareng cool case, haul-off unit, unit motong, stacker sareng sajabana, Diaméter anu béda tina pipa peryogi modél anu rupa-rupa extruder sekrup kembar kerucut sareng mesin bantu. Kasus calibrating vakum ngagaduhan 2- 3 bagéan sistem pendinginan kana paménta, duanana pompa vakum sareng motor haul-off parantos nerapkeun produk anu saé. Unit haul-off parantos nerapkeun inverter impor AC. Mesin gambar ngandung dua-cakar jinis, tilu-cakar tipe. Opat jenis cakar, tipe genep cakar sareng sajabana. Unit pemotong ngagaduhan potongan luhur sareng handap sareng jinis potongan planet. Ogé kalebet potongan otomatis dina panjang anu tetep, sadaya garis tiasa dianggo reliabiliti, efisiensi tinggi sareng operasi anu merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras: