Produk

  • PVC, PP, PE wood plastic profile production line

    Baris produksi profil palastik kai PVC, PP, PE

    Garis ékstrusi komposit plastik komposit kai sadayana ngalangkungan program Siemens PLC. Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat pergeseran luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu, maju sareng mundur, ogé ngaluyukeun alat miring. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi. Kasus ieu tiasa dipilih panjang 4M, 6M, 8M atanapi 10M salaku sarat tina bagian produk.

  • PVC,PVC plastic wood hollow panel production line

    Jalur produksi panel kerung kai pvc, pvc

    Kasus calibrating tiis vakum dilengkepan pompa vakum sareng sistem sirkulasi cai ngahémat énergi. Kasus disetél ku alat ganti tina luhur sareng ka handap, kénca sareng katuhu. Maju sareng mundur, ogé nyaluyukeun alat condong. Niup alat-alat cai tiasa garing produk sareng nangtayungan ulat traktor tina korosi.

  • Sjsz Series Conical Twin Screws Extruder

    Sjsz Series Conical Twin Screws Extruder

    Seri SJSZ kerucut kembar-sekrup extruder mangrupikeun jinis anu cocog pikeun sagala jinis bubuk PVC anu didamel tina jinis alat khusus, cocog sareng sekrup anu saluyu, extrusion die, mesin bantu, bubuk PVC tiasa didamel langsung pikeun meresan matérial bentuk khusus, piring, pipa, lambaran kerung, pilem, sareng sajabana,

  • Single Screw Plastic Extruder

    Tunggal Screw Plastik Extruder

    1.Single screw granulator gaduh sakumpulan pergaulan, ngangkat, tuang, ékstrusi, pendinginan udara sareng sisikian panas, pendinginan hawa dina hiji, pikeun ngahontal operasi anu teras-terasan, sapertos efisiensi produksi granulator sekrup tunggal tinggi;

  • PVC plastic profile, skirting board production line

    Profil palastik PVC, garis produksi dewan skirting

    Karakteristik sareng kinerja: Garis ékstrusi diwangun ku kerucut kembar kerucut extruder, vakum tiis calibrating kasus, traktor tipe hileud, motong unit. Tumpukan rak.

  • PVC Pipe Production Line

    Jalur Produksi Pipa PVC

    Unit mesin utamina diwangun ku kerucut kembar kerucut extruder, vakum calibrating sareng cool case, haul-off unit, unit motong, stacker jsb, Diaméter béda pipa peryogi modél anu rupa-rupa extruder sekrup kembar kerucut sareng mesin bantu.

  • Prilling Series

    Prilling Series

    Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun granul TPR, butiran kabel PVC, granul transparan PVC, host ékstrusi ogé tiasa ngahasilkeun pipa plastik, profil palastik, lambar plastik sareng sababaraha produk plastik poliésfin, panerapan anu lega. Ngadopsi tipe kerucut ganda, desain optimasi pitch variabel, régulasi kagancangan konversi konvérsi, suhu konstan otomatis, mangrupikeun produk téknologi énggal dina extruder ayeuna, éta bakal kéngingkeun manpaat ékonomi pangsaéna pikeun anjeun kalayan investasi anu panghandapna.

  • Configuration sheet and quotation of model 500 grinding machine

    Lambaran konfigurasi sareng cutatan modél 500 mesin grinding

    Harga total nyaéta 29000 yuan pajak

    Produk kami nyaéta mesin ngagiling palastik PVC, numutkeun prinsip ngahasilkeun tinggi, desain fineness tinggi.

  • 660 mill configuration table( 55 kW、75KW、90KW)

    Méja konfigurasi 660 pabrik (55 kW 、 75KW 、 90KW)

    Total harga pabrik 55 kilowatt nyaéta 43,000RMB, 75 kilowatt mill 56,000RMB, 90 kilowatt mill mangrupikeun 59,000 RMB (KABEH DIPASUKAN PAJAK)

  • Configuration list and quotation of model 800 mill

    Daptar konfigurasi sareng cutatan modél 800 pabrik

    Produk kami nyaéta mesin ngagiling palastik PVC, numutkeun prinsip ngahasilkeun tinggi, desain fineness tinggi.

  • SPC Flooring Production Line

    Lini Produksi Lantai SPC

    Lantai SPC ngagaduhan formaldehida enol, bukur-bukur, tahan beueus, pencegahan seuneu, pencegahan kodok sareng ciri sanésna, pamasangan saderhana.

  • Calcium And Zinc Stabilizers

    Kalsium Sareng Séng Stabiliser

    Penstabil kalsium sareng seng biasana dibagi kana kalsium padet sareng séng sél sareng penstabil kalsium sareng séng.

12 Teras> >> Halaman 1/2