Prilling Series

Pedaran pondok:

Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun granul TPR, butiran kabel PVC, granul transparan PVC, host ékstrusi ogé tiasa ngahasilkeun pipa plastik, profil palastik, lambar plastik sareng sababaraha produk plastik poliésfin, panerapan anu lega. Ngadopsi tipe kerucut ganda, desain optimasi pitch variabel, régulasi kagancangan konversi konvérsi, suhu konstan otomatis, mangrupikeun produk téknologi énggal dina extruder ayeuna, éta bakal kéngingkeun manpaat ékonomi pangsaéna pikeun anjeun kalayan investasi anu panghandapna.


Detil Produk

Tanda Produk

Mangpaat Sareng Fitur

Seri SJSZ kerucut sekrup ganda kerucut mangrupikeun jinis pakakas khusus pikeun bubuk ekstrusi PVC kana butiran.

Éta ngagaduhan kaunggulan laju geser alit, bahan henteu gampang terurai, campuran palastik ogé, ngahasilkeun tinggi, kualitas saé, umur panjang, jst.

Kendang dipanaskeun ku cingcin pemanasan aluminium cor sareng didinginkan ku sistem pendingin udara khusus.
Pemanasan laras nyoko kana kontrol suhu otomatis.

Inti sekrup ngadopsi pendinginan sirkulasi cai, motorna nyaéta motor AC atanapi motor DC;

Ngalengkepan sirah granulasi, alat granulasi sareng motong, sistem pendinginan sirkulasi cai sareng alat panyambung udara.

Kauntungannana

1. Input énergi rendah: kalayan suhu lebur anu langkung handap

2. Campuran pisan seragam, henteu aya gunting burr, anu sami perlakuan polimér matrix.

3. Ngusap diri tinggi, teu aya juru maot.

4. Nyebarkeun campuran tanpa ngancurkeun pangisi anu hipu.

5. Beban polumeu tinggi tina pangisi sareng bahan tambahan.

6. Pergaulan épéktip komponén cair.

7. Digunakan sacara lega pikeun kapentingan sanyawa tanpa ngarobih perangkat keras.

8. Buka kendang pamisah aksial pikeun mastikeun beberesih gampang sareng perawatan gancang.

9. Bagian ngagantian, sapertos sekrup, laras sareng pin tiasa dirobih nyalira

Perusahaan ngembangkeun sareng ngahasilkeun mesin plastik sareng mesin bungkus. Ayeuna, produkna parantos dijual ka langkung ti 20 propinsi sareng kota di Cina, sareng diékspor ka Éropa, Iran, Turki, Vietnam, Koréa Kidul, Jepang, Malaysia, India, Thailand, Mexico, Kanada sareng nagara-nagara sareng daérah anu sanés. Kalayan sajumlah lembaga panilitian ilmiah pikeun ngahontal kemitraan jangka panjang anu hadé. Kami ngadukung palanggan sareng ngalatih staf kami sacara rutin.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan