Pelét

  • Prilling Series

    Prilling Series

    Alat-alat ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun granul TPR, butiran kabel PVC, granul transparan PVC, host ékstrusi ogé tiasa ngahasilkeun pipa plastik, profil palastik, lambar plastik sareng sababaraha produk plastik poliésfin, panerapan anu lega. Ngadopsi tipe kerucut ganda, desain optimasi pitch variabel, régulasi kagancangan konversi konvérsi, suhu konstan otomatis, mangrupikeun produk téknologi énggal dina extruder ayeuna, éta bakal kéngingkeun manpaat ékonomi pangsaéna pikeun anjeun kalayan investasi anu panghandapna.