Naon ciri sareng aplikasi kalsium sareng séng penstabil

Kalsium sareng séng penstabil disebat ogé efisien sareng multi fungsi fungsional kalsium sareng séng sérpét, anu disintésis ku prosés komposit khusus sareng uyah kalsium, uyah séng, pelumas sareng antioksidan salaku komponén utami. Éta diwangun ku sabun logam sareng kalsium stearate sareng séng stearate salaku awak utama, ditambahan poliéster éster, fosfér éster, keton antioksidan atanapi époksi éster sareng rupa-rupa komponén pelumas. Dina waktos anu sasarengan, penstabil kalsium sareng séng nguatkeun pelumasan sareng komposisi gelasi, ningkatkeun gelasi awal sistem campuran campuran non-plastikisasi, sareng ningkat kasaimbangan lubrikasi internal sareng éksternal dina waktos tengah sareng telat tina ékstrusi, sareng sadar kana pamutahiran tekanan cair, promosi gelasi sareng cairanana lebur anu sedeng. Éta henteu ngan ukur tiasa ngagentoskeun penstabil toksik sapertos sakumaha Pb, uyah Cd sareng timah organik, tapi ogé ngagaduhan stabilitas termal anu hadé, stabilitas cahaya, transparansi sareng pewarnaan po wer. Dina produk résin PVC, kinerja ngolah anu hadé, stabilitas termal sami sareng pekat uyah, nyaéta stabilisator non-toksik anu saé.

Penstabil kalsium sareng séng diformulasikeun sareng sababaraha bahan: kalsium diketone stearate, fosit non-toksik, antioksidan, hidrotalit sareng lilin.

Numutkeun produksi sanyawa séng kalsium bubuk bubuk anu béda, pilih bahan baku anu rada béda, sapertos sanyawa kalsium bubuk séng umumna nganggo kelas bubuk éster fosfor anu henteu toksik, utamina bahan baku bubuk.

Produksi kalsium cair sareng séng umumna milih éster fosfor cair anu teu toksik, utamina bahan baku cair.

Kategori Produk

Munculna kalsium sareng séng penstabil utamina bubuk, lambar sareng cairan. Panstabil kalsium sareng séng biasana dibagi kana kalsium padet sareng séng séhat sareng penstabil kalsium sareng séng cair.

Kalsium padet sareng séng sél:

Munculna kalsium sareng séngstér sél utamina bubuk bodas, lambaran sareng témpél. Ayeuna, penstabil séng kalsium bubuk dianggo salaku bahan penstabil PVC anu henteu-toksik pikeun rupa-rupa aplikasi, sering dianggo dina bungkus tuangeun, alat-alat médis, kawat sareng bahan kabel. Ayeuna, aya kalsium sareng séng penstabil pikeun PVC anu tiasa dianggo pikeun pipa keras di Cina.

Penstabil séng kalsium bubuk henteu stabil sakumaha uyah timah, éta ngagaduhan pelinciran anu tangtu, transparansi anu goréng, gampang disemprot ibun sareng sajabina. Dina raraga ningkatkeun stabilitas sareng transparansi, antioksidan sapertos fenol anu diblokir, poliol, éster fosfor sareng β- dikétones sering ditambihan pikeun ningkatkeun stabilitas.
Dua sistim penstabil kalsium sareng séng utamina sistem hydrotalcite sareng sistem zeolite.

Kalsium cair sareng pupuk séng:

Munculna penstabil séng kalsium cair utamina cair berminyak konéng. Aya sakedik bédana antara stabilitas bubuk sareng cairan, pupuk séng kalsium cair biasana ngagaduhan kalarutan anu langkung ageung, sareng ngagaduhan dispersi saé dina bubuk PVC, sareng pangaruh kana transparansi jauh pisan kirang ti bubuk penstabil. Nanging, aya résiko tinggi présipitasi penstabil cair. Anjeun kedah milih pelarut anu leres.

Fitur Produk

1. Munculna produk nyaéta bubuk konéng entéh, tanpa tampilan hideung sareng bau asam bahan baku lanolin; Éta cocog sareng PVC sareng ngagaduhan stabilitas termal anu langkung saé tibatan penstabil kalsium sareng seng. Éta tiasa ngagentos kalsium sareng séng stearat.

2. Sumber bahan baku lega, motongna kirang, prosés persiapan saderhana sareng gampang dioperasikeun.

3. Aman sareng ramah lingkungan, asam lanolin nyalira henteu-toksik sareng ngagaduhan pancegahan kelembapan, éta mangrupikeun waktos munggaran dianggo salaku panstabil pvc.
Kalayan prosés pamrosésan résin PVC ngagaduhan dispersi anu saé, kasaluyuan, pamrosesan likuiditas, adaptasi anu lega, finish permukaan anu saé; Épéktabilitas anu saé, dosis alit, kalayan kagunaan; Dina produk bodas, kaputihan langkung saé tibatan produk anu sami.

Aplikasi Produk

Ca - Zn stabilizer mangrupikeun jenis efisiensi tinggi multi-fungsi kalsium - Zn compound stabilizer. Stabilitas termal anu hadé sareng transparansi, henteu aya permukaan cai sareng fenomena hijrah nalika dianggo dina produk PVC, sareng pangaruhna langkung saé upami dianggo ku minyak tahan panas. Éta cocog pikeun pamrosésan buburan PVC, khususna pikeun produk enamel. Produk ieu henteu ngan ukur ngagaduhan kasaluyuan sareng kontrol viskositas anu saé, tapi ogé tiasa nyayogikeun pewarnaan awal sareng ingetan warna. Produk parantos kabuktosan janten panstabil panas anu saé. Éta leyur, volatility low, hijrah alit sareng tahan cahaya anu saé. Éta cocog pikeun produk PVC sapertos pipa lemes sareng keras, granulasi, pilem sareng cocooan kalénder.


Pos waktos: Apr-02-2021