Tren pamekaran extruder palastik

Extruder palastik saatos langkung ti 100 taun pangembangan, parantos diturunkeun tina sekrup dobel tunggal aslina, multi sekrup, bahkan henteu aya sekrup sareng modél sanésna. Extruder palastik (mesin utama) tiasa disaluyukeun sareng sababaraha rupa mesin bantu cetakan palastik sapertos pipa , pilem, bahan ngayakeun, filamén tunggal, filamén datar, sabuk pengepakan, jaring extruding, piring (lambaran) bahan, profil-khusus, granulasi, pelapis kabel, sareng sajabana, pikeun ngabentuk sababaraha garis produksi cetakan ékstrusi plastik sareng ngahasilkeun sagala jinis palastik produk.

Tren pamekaran extruder palastik

1. extruder ngembang dina arah skala ageung, kecepatan luhur sareng efisiensi tinggi

Extruders asing kalayan diaméterna screw of 200-250mm umum pisan, sareng extruders khusus kalayan diaméterna sekrup langkung ageung tibatan 400mm henteu jarang. Kapasitas produksi extruder tiasa ditingkatkeun ku cara ningkatkeun diameter diaméter. Nalika diaméter screw nyaéta dua kali, kapasitas produksi extruder tiasa ningkat sababaraha kali.

Éktrusi kecepatan tinggi sareng extruders kecepatan ultra-luhur anu gancangna langkung ti 300r / mnt némbongan di luar negeri, anu ningkatkeun kapasitas produksi extruders. Tapi saatos naékna kagancangan bakal ngahasilkeun palastikisasi anu goréng sareng masalah sanésna, anu ngagaduhan seueur sekrup énggal , sapertos jinis pisah, jinis campuran, jinis panghalang, jinis pangalihan, jinis kombinasi sareng sajabina. Babandingan panjang diaméterna sekrup ogé dikembangkeun tina 20: 1 dugi ka 36: 1, sababaraha saluhur 43: 1.

2. Modulariasi

Alat bantu tambahan tina extruder ogé parantos ditingkatkeun sareng distandarkeun pikeun nyumponan sarat produk palastik anu béda. Produksi modular tiasa adaptasi sareng sarat khusus pangguna anu sanés, nyingkat siklus panilitian sareng pamekaran produk énggal, sareng narékahan pangsa pasar anu langkung ageung ; Produksi khusus tiasa ngatur bagian modul sistem alat cetak extrusion pikeun produksi titik-tetep atanapi bahkan pengadaan global, anu nguntungkeun pisan pikeun mastikeun kualitas sapanjang jaman, ngirangan biaya sareng ngagancangkeun omzet modal.

3. Calakan sareng jaringan

Ékstrusi nagara maju parantos seueur dianggo téknologi kontrol éléktronik sareng komputer modéren, parameter prosés prosés ékstrusi sapertos tekanan lebur sareng suhu, suhu awak paragrap, sekrup utami sareng laju sekrup pakan, tingkat pakan tina proporsi sadaya jinis tina bahan baku, sapertos tegangan ayeuna parameter motor uji coba online, sareng Maké kontrol microcomputer closed-loop. Sababaraha perusahaan parantos ngadopsi pamantauan jarak jauh online, diagnosis sareng kontrol, sareng ngalaksanakeun kontrol jaringan dina jalur produksi cetakan ékstrusi. Ieu pisan nguntungkeun pikeun mastikeun stabilitas kaayaan téknologi sareng ningkatkeun katepatan produk.

4. Kustomisasi

Dina raraga nyumponan sarat tina bahan-bahan énggal sareng prosés énggal, extruders énggal atanapi khusus teras-terasan muncul. Sapertos tilu extruder sekrup sareng extruder multi screw planetary, teu aya extruder sekrup, extruder réaktif, dua extruder warna, extruder busa, jst ...

Naon prospek industri extruder plastik?

Kusabab produk extruder Cina pakuat-pakait sareng industri anyar anu strategis, kalayan kaunggulan efisiensi tinggi, hemat énergi sareng kinerja biaya tinggi, ékspor ka nagara maju utamina di tengah sareng low end, ieu bagian tina paménta konsumén kaku. Kusabab éta, palastik industri mesin bakal gaduh prospek pasar anu lega. Dina waktos anu sami, urang ogé kedah ningali tangtangan anu disanghareupan!


Pos waktos: Apr-02-2021