Warta

  • The development trend of plastic extruder

    Tren pamekaran extruder palastik

    Extruder palastik saatos langkung ti 100 taun pangembangan, parantos diturunkeun tina sekrup dobel tunggal aslina, multi sekrup, bahkan henteu aya sekrup sareng modél sanésna. Extruder plastik (mesin utama) tiasa disaluyukeun sareng sababaraha mesin pembentuk cetakan palastik sapertos. ..
    Maca deui
  • Plastic machinery extruder industry still has a large market space

    Industri extruder mesin plastik masih gaduh rohangan pasar anu ageung

    Kusabab produk extruder mesin plastik Cina sareng industri énggal strategis hubungan raket, ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, hemat energi sareng kinerja biaya tinggi, ékspor ka nagara maju ka tengah sareng low end, ieu bagian tina paménta konsumen sateuacan ...
    Maca deui
  • What are the characteristics and applications of calcium and zinc stabilizers

    Naon ciri sareng aplikasi kalsium sareng séng penstabil

    Kalsium sareng séng penstabil disebat ogé épisién séhat sareng séngsér séng séng, anu disintésis ku prosés komposit khusus sareng uyah kalsium, uyah séng, pelumas sareng antioksidan salaku komponén utama. Éta diwangun ku s logam ...
    Maca deui