Kalsium Sareng Séng Stabiliser

Pedaran pondok:

Penstabil kalsium sareng seng biasana dibagi kana kalsium padet sareng séng sél sareng penstabil kalsium sareng séng.


Detil Produk

Tanda Produk

Penstabil kalsium sareng seng biasana dibagi kana kalsium padet sareng séng sél sareng penstabil kalsium sareng séng.

Penstabil séng kalsium disintésis ku prosés komposit khusus sareng uyah kalsium, uyah séng, pelumas sareng antioksidan salaku komponén utama. Éta henteu ngan ukur tiasa ngagentoskeun penstabil toksik sapertos Pb, uyah Cd sareng timah organik, tapi ogé ngagaduhan stabilitas termal anu alus, stabilitas cahaya, transparansi sareng kakuatan ngawarnaan. Prakték parantos ngabuktoskeun yén dina produk résin pvc, sipat pamrosésan saé, stabilitas termal sami sareng stabilisator uyah, mangrupikeun penstabil anu teu beracun anu saé.

Kalayan prosés pamrosésan résin PVC ngagaduhan dispersi anu saé, kasaluyuan, pamrosesan likuiditas, adaptasi lega, bérés permukaan anu saé; stabilitas termal anu alus, warna awal alit, henteu aya fenomena présipitasi; Bebas tina logam beurat sareng bahan toksik anu sanés, henteu aya kajadian vulkanisasi; waktos uji beureum Kongo panjang, ku insulasi listrik anu hadé, henteu kokotor, kalayan tahan cuaca anu épéktip; Jangkauan aplikasi anu lega, prakték kuat, kirang konsumsi, sareng kagunaan; Dina produk bodas, kaputihan langkung saé tibatan produk na anu sami.

Ragam, Spésifikasi Sareng Guna

Numutkeun ka kagunaan anu bénten-bénten, CZ-1, CZ-2, CZ-3 compound stabilizer ngagaduhan ragam anu béda-béda: CZ-1, CZ-2, CZ-3, sareng sajabana, masing-masing pikeun pipa, propil, fittings pipa, lambaran, cetakan suntikan , niup pilem citakan, bahan kabel sareng produk plastik séjén.

CH400, CH401, CH402 séng kalsium penstabil panas mangrupikeun jenis panyalindungan lingkungan sareng épisién sértipér séng séng cairan multi-fungsional anu épisién. Éstabilitas termal sareng transparansi, anu dianggo dina produk PVC moal ngahasilkeun présipitasi permukaan sareng fenomena hijrah, kalayan tahan panas minyak, éster étil métil éster, minyak kedele epoxy sareng pangaruh anu langkung saé. Cocog pikeun pamrosésan buburan PVC, seueur dianggo dina palastik, palapis plastik, nyelupkeun téknologi pamrosésan PVC.

Produk ieu henteu ngan ukur ngagaduhan kasaluyuan sareng kontrol viskositas anu saé, tapi ogé tiasa nyayogikeun ngawarnaan awal sareng ingetan warna. Produk parantos kabuktosan janten panstabil panas anu saé. Éta leyur, volatilitas rendah, hijrah alit sareng tahan cahaya anu saé. Éta cocog pikeun produk PVC sapertos pipa lemes, granulasi, pilem calénder, cocooan, sabuk conveyor, kaén pariwara, wallpaper sareng sajabina.

(1) Éta tiasa ngagentoskeun penstabil tina timah organik sareng pupuk uyah timbel pikeun nyumponan sarat kaséhatan lingkungan kabel sareng kabel anu teu beracun;
(2) kalayan kaputihan awal anu hadé sareng stabilitas termal, tahan kana polusi vulkanisasi;
(3) ngagaduhan pelinciran anu saé sareng pangaruh gandeng unik, masihan pangisi anu dispersi saé, ningkatkeun bungkus sareng résin, ningkatkeun kinerja produk, ngirangan maké mékanis, manjangkeun umur jasa pakakas;
(4) duanana toughening sareng ngamajukeun lebur, plasticizing fluidity anu saé;
(5) tiasa masihan campuran PVC palapis seragam anu saé sareng cairanana gancang ngalembereh, janten permukaan produk lancar.

Dosis Disarankeun

2-5phr tina total campuran


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan