Tentang Kami

Saha Kami

Wuxi RuiQun International Trade Co., Ltd. didirikeun taun 2021. Perusahaan perenahna di Luoshen Road, Hongming Village, Luoshe, Wuxi, Jiangsu, China. Perusahaan mangrupikeun perusahaan terbatas perdagangan global, komitmen pikeun nyayogikeun rupa-rupa ékstrusi plastik. alat-alat sareng mesin bantu, produksi bahan baku pikeun konsumén di panjuru dunya. Saprak didirikeun, perusahaan parantos komitmen pikeun ngamajukeun produk-produk kualitas domestik anu luhur ka dunya.

factory (38)

Naon Urang Laksanakeun

RuiQun International Trade Co., Ltd. ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan extruders plastik sareng mesin bantu na ogé bahan baku anu diperyogikeun pikeun produksi.

Naon Urang Laksanakeun

RuiQun International Trade Co., Ltd. ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan extruders plastik sareng mesin bantu na ogé bahan baku anu diperyogikeun pikeun produksi.

Produk

Produk nutupan SJBZ kerucut kembar sekrup extruder palastik, pvc, pe, bahan plastik kai PP, garis produksi pelat gesper, lini produksi papan plastik kerung kai, lini produksi papan plastik kulit kai kai, lini produksi lantai elastis SPC, granulator, sekrup tunggal extruder sareng modél sanésna. Sareng penjualan sadaya jinis pabrik, motor.

Dijual

Dina waktos anu sami produksi sareng penjualan rupa-rupa jinis uyah ramuan stabilisator sareng macem-macem jinis séng séng kalsium. Kalayan inovasi independen sareng tim panilitian sareng pamekaran, dilengkepan ku panilitian canggih sareng pamekaran sareng alat uji coba. Analisis komprehensif ngeunaan kabutuhan pelanggan pikeun ngamaksimalkeun kapuasan palanggan.

Aplikasi

Aplikasi kalebet mesin (kalebet mesin plastik énggal sareng mesin bantu), penstabil senyawa multifungsi, bahan percetakan, karét sareng produk plastik, produk logam, bahan wangunan, perangkat keras, mékanis sareng listrik, pasokan perlindungan tenaga kerja, sareng seueur industri sanés.

Perusahaan kami gaduh tim dukungan téknis anu propésional, tiasa nyayogikeun palanggan kalayan sajumlah pinuh ku dukungan téknis sareng layanan purna jual,Kami sanés ngan ukur pabrikna, tapi ogé ahli ngarengsekeun masalah dina industri.Perusahaan salawasna taat kana kabijakan perusahaan ngeunaan "stabilitas kualitas, pangguna manfaat, kaamanan sareng perlindungan lingkungan, fokus kana panilitian sareng pamekaran".Tujuan utama urang pikeun ngabantosan konsumén urang ngamaksimalkeun kauntungan sareng nyugemakeun produk anu paling luhur kualitasna.