• banner1
  • banner2
  • banner3
  • Quality Stability

    Stabilitas Kualitas

    Tujuan akhir urang nyaéta pikeun nyugemakeun aranjeunna sareng produk anu paling berkualitas.
  • Benefit Users

    Pamaké Kauntungan

    Tujuan utama urang pikeun ngabantosan konsumén urang ngamaksimalkeun kauntunganana.
  • Safety & Environmental Protection

    Kasalametan & Perlindungan Lingkungan

    Produk kami minuhan kualitas kaamanan sareng perlindungan lingkungan.
  • about_left_img

Tentang Kami

Komitmen pikeun nyayogikeun sababaraha rupa alat ékstrusi plastik sareng mesin bantu

Wuxi RuiQun International Trade Co., Ltd. didirikeun taun 2021. Perusahaan perenahna di Luoshen Road, Hongming Village, Luoshe, Wuxi, Jiangsu, China. Perusahaan mangrupikeun perusahaan terbatas perdagangan global, komitmen pikeun nyayogikeun rupa-rupa ékstrusi plastik. alat-alat sareng mesin bantu, produksi bahan baku pikeun konsumén di panjuru dunya. Saprak didirikeun, perusahaan parantos komitmen pikeun ngamajukeun produk-produk kualitas domestik anu luhur ka dunya.

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten tinggalkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.